Zit sta bureaus voor ergonomische werkplekken 

Bent u op zoek naar ergonomische werkplekken?

Zit sta bureaus van Vertidesk zijn de basis voor een gezonde werkplek. Zeker als je het combineert het met een van onze comfortabele bureaustoelen of krukken die het actief zitten stimuleren. Het resultaat: een werkplek volgens de laatste ergonomische standaarden. Die ook nog eens voldoet aan de Nederlandse Praktijk Richtlijn (NPR 1813 norm) en de Europese NEN 527 norm.

Verstelbaar zit sta bureaiu elektrisch

Zit sta bureaus van Vertidesk

Elektrisch bedienbare zit sta bureaus

De elektrisch bedienbare zit sta bureaus zijn voorzien van 2 krachtige Bosch motoren met een verstelbereik van 62,5 tot 127,5 cm. Gezamenlijk hebben ze een hefvermogen van maar liefst 120 kilogram. De bureaus zijn uitgerust met bedieningspaneel met hoogteaanduiding, geheugenstanden en USB-poort en hebben klembeveiliging. De onderstellen zijn snel en in grote aantallen uit voorraad leverbaar in de kleuren matzwart, zilvergrijs en zuiver wit en te voorzien van diverse duurzaam geproduceerde bladen.

Zit sta bureaus van Vertidesk, al bijna 30 jaar voor een gezonde werkplek

Jisk Boschma, oprichter van Vertidesk, staat al bijna 30 jaar voor een gezonde werkplek. In 1992 was uitgever VNU op zoek was naar een vernieuwing van de Libelle redactie. Daarbij introduceerde Jisk de eerste werkplek met een zit sta bureau. Hiermee leverde hij een bijdrage aan de uitstraling, bedrijfsdynamiek en gezondheid van de redactieleden. En gaf daarmee bovendien de productiviteit van de redactie een sterke boost.

Een familiebedrijf met kennis van zaken

De combinatie een eigen productie en leverancier van topmerken, maakt dat Vertidesk een complete kantoorinrichting kan leveren tegen uiterst scherpe tarieven. En omdat we een echt familiebedrijf zijn, hebben we een naam hoog te houden op het gebied van service en kwaliteit. Vraag maar aan onze klanten.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laar hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,
Jisk, Jonathan, Joar en Luc.

Vraag vrijblijvend een offerte of informatie aan

    Het team van Vertidesk - zit sta bureaus