fbpx
vertidesk-elektrisch-icoon-jisk

Workshop

Hoe werknemers overgaan op zit-sta werken

Workshop

Over gebruik van het VERTIDESK zit-sta bureau

Een gezonde en vitale werkomgeving is niet altijd vanzelfsprekend. Daarbij kan het Vertidesk zit-sta bureau bij dragen aan de vitaliteit van de werkende mens. Wel is het van belang dat de gebruiker van het zit-sta bureau exact weet hoe hij of zij het bureau in gebruik kan nemen. Ook zou iedereen zich ervan bewust moeten zijn, welke voordelen het afwisselen van zittend en staan werken heeft voor je productiviteit en fitheid. Vertidesk wil dit bereiken door het geven van een workshop op maat. Zo biedt Vertidesk de handvaten om de ‘cultuur verandering’ binnen de organisatie soepel te laten verlopen.  Uiteindelijk wil Vertidesk uw organisatie van het gereedschap en bijbehorende advies voorzien om de productiviteit en vitaliteit binnen uw bedrijf te vergroten!

Wat anderen zeggen over Vertidesk

Irma Hackfoort

Ik werkte 25 jaar geleden voor VNU, uitgever van Tijdschriften
Het ziekteverzuim bij het weekblad Libelle kon worden teruggebracht door het toepassen van Zit-Sta werkplekken.
In die tijd een zeldzaam verkrijgbare en kostbare werkplek.
De investering betekende een behoorlijke verbetering in productie van tijdschriften, en werd organisatiebreed toegepast.

Irma Hackfoort
Facilitair Manager

Jacqueline Kroezen

De Vertidesk zit-sta tafels passen uitstekend in ons Vitaliteits-programma. Het levert een goede bijdrage aan het werkplezier en de effectiviteit van onze medewerkers. De kosten vielen ons reuze mee.

Jacqueline Kroezen
HR Adviseur Peijnenburg

zit-sta werken bestaat

25

JISK VERTIDESK™ maakt al 25 jaar ergonomische interieurs.

contact-jisk-vertidesk-nederland

Meer weten?