1 jaar gratis Work & Move

Gebruikers van een Vertidesk Zit-Sta bureau mogen 1 jaar lang gratis gebruikmaken van de Work & Move software van BakkerElkhuizen.

WORK & MOVE aanvragen

Hoe blijft u geconcentreerd en productief tijdens uw werkdag?

De WORK & MOVE software van BakkerElkhuizen geeft u inzicht in uw persoonlijk werkgedrag. Zowel op het vlak van gezondheid (denk aan zit-sta gedrag, muisgebruik en computerduur) als computervaardigheden (zoals typevaardigheid, sneltoetsgebruik).

De software coacht u door de dag heen en geeft u persoonlijke tips om slimmer en gezonder te werken. Door af te wisselen in houding, meer te bewegen en slimmer te werken, stijgt uw concentratie en productiviteit. De slimme software geeft u inzicht in uw vorderingen op het vlak van gezondheid, vaardigheden, beweging en geconcentreerd werken.

Gezond gedrag wordt beloond
Om u gemotiveerd te houden is er een spelelement in de software opgenomen. Zo ontvangt u ontvangt trofeeën, bekers en complimenten bij gezond gedrag.

Omdat wij erin geloven dat we met elkaar onze manier van werken gezonder moeten maken, hebben wij BakkerElkhuizen gevraagd of wij hun software mogen aanbieden aan onze klanten. Vol enthousiasme zijn ze hierop ingegaan en bieden ze het zelfs een jaar lang gratis aan. Zo heeft u gelegenheid om het uitgebreid uit te proberen en uw werkgedrag te veranderen onder begeleiding.

We wensen u veel werkplezier.

WORK & MOVE aanvragen