Onze zit-sta bureaus vormen de spil in een uitgekiende totaaloplossing om de Office Wellness op uw kantoor te verhogen. Waarin wij ergonomisch meubilair, materialen, kleuren, licht en geluid toepassen. Op korte termijn verhogen wij de bedrijfsdynamiek en de prestaties van de werknemers. En op lange termijn helpen wij daar chronische klachten zoals lichaam-stress, hoofd- en rugpijn, RSI, mee voorkomen. Een vrijblijvend Plan van Aanpak dat volledig op uw behoefte aansluit? Neem dan gerust contact met ons op.

Advies bij uw project van totaal inrichting

Waarom kiezen voor kantoorinrichting met VERTIDESK™ ?

Wellicht bent u van plan om een nieuwe bedrijfsruimte te betrekken of om een interne verbouwing te starten. Daarbij gaat het vaak om een eenmalige actie voor de langere termijn. Doordat de normale werkzaamheden van uw organisatie gewoon doorlopen, is er vaak beperkte tijd beschikbaar. Daarbij is het van belang om als projectinrichter u zoveel mogelijk te ontzorgen. Uiteindelijk zal het gewenste doel gehaald moeten worden binnen de gestelde termijn en budget.

Vertidesk heeft ruim 25 jaar ervaring als het gaat om projecten met totaal inrichting. Hoe klein of groot het project is, we helpen graag.

Advies bij uw project van totaal inrichting