Vertidesk

Ons verhaal

Vitaliteit
in de genen

30 jaar geleden bracht Jisk Boschma, als een ware pionier, als eerste in Nederland hoog-laag bureaus naar de kantoren van VNU, destijds bekend van het uitgeven van magazines zoals Donald Duck en Libelle. Het kantoor kampte met aanzienlijk ziekteverzuim, als gevolg van de lange dagen die werknemers aan hun bureaus doorbrachten. De introductie van hoog-laag bureaus bracht een opmerkelijke verandering teweeg, waarbij het ziekteverzuim snel afnam.

In 2010 sloot zijn neef Jonathan Eijsenring zich bij hem aan en dit dynamische duo heeft sindsdien heeft onvermoeibaar gestreefd naar een gezondere en ergonomisch verantwoorde werkomgeving. 

We geloven in een toekomst waarin ergonomie niet langer een optionele luxe is, maar de norm in elk kantoor en elke werkruimte. We willen mensen inspireren om bewuste keuzes te maken met betrekking tot hun werkplek en hun eigen gezondheid. Als familiebedrijf willen wij voortdurend blijven innoveren en onze kennis te delen, willen we organisaties en individuen in staat stellen om productiever, gezonder en gelukkiger te zijn in hun werk.

 
01

Pharetra nulla.

Viverra vitae feugiat in elit pretium. Consectetur enim praesent tellus elementum.

02

Vestibulum.

Vel sit nisl dolor, sit pellentesque nisl facilisi aenean mattis. Hendrerit nunc volutpat lacus et pellentesque.

03

Condimentum.

Mattis id sit ultrices integer faucibus. Nulla molestie eget enim rutrum ullamcorper eget.

Het probleem:
we zitten te veel en bewegen te weinig.

De oplossing:
minder zitten en meer bewegen!

vertides3a3