De dynamiek van de kantorenmarkt veroorzaakt een overschot aan jong gebruikt topmeubilair dat ontworpen is voor een lange levensduur. Inrichten op basis van hergebruik is voordelig voor uw budget en duurzaam! De actueel beschikbare partijen variëren snel. U ziet onderstaand slechts een kleine greep uit onze voorraad.  Leg uw zoekvraag dus gerust bij ons neer.

Welke New Life partijen zijn er nu beschikbaar?

Waarom kiezen voor duurzaam (tweedehands) meubilair?

Vertidesk wil een bijdrage leveren aan de gezonde en circulaire werkomgeving. Een onderdeel daarvan is Vertidesk partner van de SWP (Smart Workplace). Dit kennisplatform helpt de eindgebruiker om toekomstige slimme, gezonde en circulaire werkomgevingen te realiseren.

Zo is circulair inkopen is een thema dat steeds belangrijker wordt. Dit betekent voor de werkomgeving dat er meer wordt gekeken naar duurzaam kantoormeubilair, waaronder bureaus, bureaustoelen, opbergkasten en maatwerk. Daarbij staat komt een lange levensduur centraal te staan, met mogelijkheden voor hergebruik. Producten die aan het einde van hun eerste leven vernietigd worden leidt tot waard vernietiging en is meer schadelijk voor het milieu.

Momenteel is er veel jong gebruikt meubilair in omloop dat nog een tweede leven verdiend. Wij willen dit topmeubilair graag in die tweede kans geven. Daarmee willen wij de circulaire economie stimuleren.

Het jong gebruikte kantoormeubilair kan (lichte) gebruikerssporen bevatten. Daarom voorzien wij het meubilair eerst van een degelijke controle. Als het nodig is, voeren wij een reparatie uit. Zo is de controle bij ons essentieel, omdat we garant willen staan voor kwaliteit. Mocht er onverhoopt iets niet werken, wordt er gezocht naar een passende oplossing. Daarbij zouden wij bijvoorbeeld een onderdeel kunnen vervangen.

Vrijblijvend advies nodig voor je circulaire zoekvraag?