Jisk Inrichters werkt inmiddels al ruim 25 jaar voor de zakelijke markt. Het bedrijf is helemaal klaar voor de toekomst en staat voor de Vitale werkomgeving: om deze visie extra te onderstrepen is ervoor gekozen verder te gaan onder de naam Vertidesk. Wij spraken met de heren van Vertidesk en vroegen ze naar het waarom achter de nieuwe naam Vertidesk.

We beginnen bij de oorspronkelijke naamgever, Jisk Boschma. Waarom hebben jullie gekozen voor de naam Vertidesk?

Jisk Boschma: “Jisk Inrichters groeit! Alleen al in 2018 mochten we meer dan vijftig projecten voor onze klanten realiseren. Klanten als Peijnenburg, Zorgbalans, Dopper en Sportsupport kiezen voor de Vitale werkomgeving. We zien de interesse hiervoor dagelijks toenemen. Onze nieuwe naam Vertidesk benadrukt onze visie op de Vitale werkomgeving nog eens extra: Vertidesk, voor de Vitale Werkomgeving. De naam Vertidesk is al bekend bij veel van onze klanten, het is een goede keuze!”

Vertidesk staat dus synoniem voor de Vitale werkomgeving?

Jisk Boschma: “Ja, bij Vertidesk draait alles om het verbeteren van de (bedrijfs)dynamiek, gezondheid en het welbevinden in de ruimte. De pijlers van Vertidesk zijn zit-sta werkplekken, ergonomische zitoplossingen, New life (jong gebruikt topmeubilair) en natuurlijk zorgen we voor de totaalinrichting. Van ontwerp en projectbegeleiding tot en met de realisatie. Onze nieuwe naam Vertidesk past heel goed bij het vitale bedrijf dat we vandaag de dag zijn. We staan midden in het leven en voelen ons ook maatschappelijk verantwoordelijk. Zo hebben we oog voor social return, bieden we duurzame producten aan en geven we gebruikte producten een tweede kans”.

Jonathan Eijsenring, hoe creëren jullie die vitale werkomgeving in de praktijk?

Jonathan Eijsenring: “Een goede vraag want het gaat uiteindelijk om de concrete vertaling naar de werkvloer. Dat doen we met frisse en goed doordachte totaalinrichtingen en met producten die daarbij passen. De Vertidesk-tafels zijn daar een mooi voorbeeld van. Onze overige bekende merken Aeris, Kenau, Yask en Otentic Design dragen eveneens bij aan die Vitale werkomgeving.”

Mogen we, naast de nieuwe naam Vertidesk, nog meer van Vertidesk verwachten?

Jisk Boschma: “Om te beginnen wil ik graag benadrukken wat hetzelfde blijft; onze contactpersonen en adresgegevens blijven hetzelfde. Wat men wel van ons mag verwachten is dat we de komende maanden de Vitale werkomgeving volop in de schijnwerpers gaan zetten. Vertidesk gaat uitdrukkelijk van zich laten horen en zien!