Een waterfles met een missie. Dat is Dopper in een notendop. Op de website schrijven ze: ‘Bij Dopper hebben we een droom: schoon water. In elke oceaan, uit elke kraan. Water is absoluut noodzakelijk voor al het leven op aarde, toch belandt elk jaar acht miljard kilo plastic in onze oceanen.’ Om dat tij te keren ontwikkelen ze duurzame design drinkflessen voor kraanwater. En ze doneren een percentage van hun omzet aan de Dopper Foundation, waarmee ze wereldwijd waterprojecten steunen. Daarnaast geven ze ook veel voorlichting.

Duurzaam ondernemen

Met de aanschaf van één Dopper bespaart u op jaarbasis 40 petflessen en dat is nog maar een gemiddelde. Dopper gaat minimaal vijf jaar mee, wat betekent dat u sowieso 200 petflessen minder gebruikt! Duurzaamheid is dus een belangrijk thema en daar selecteren ze ook hun partners op. Toen hun huidige bureaus niet het gewenste effect hadden – omdat ze maar lastig te verstellen waren – ging Dopper op zoek naar een professionele oplossing. Cindi Klomp (management assistente Dopper): “We zijn in korte tijd heel snel gegroeid en zochten een bureau waarmee we makkelijk én op een effectieve manier werken, maar die ook past bij de duurzame missie van Dopper.”

Flexibele werkhouding

Bij Dopper werken veel jonge mensen die niet de hele dag willen zitten, maar kiezen voor een flexibele werkhouding. Ook hebben ze enkele medewerkers met fysieke klachten. Cindi vertelt enthousiast verder: “De zit-sta bureaus van Vertidesk zijn daarom een fantastische oplossing! Iedereen kan zijn of haar werkplek volledig aanpassen naar hun eigen houding.”

Maatwerk oplossing van topkwaliteit

Dopper werkt graag met lokale ondernemers en geen ‘giganten’ die voor massaproductie staan. “Dat maakt ook dat we geen nummer zijn, alle contact verloopt persoonlijk en heel fijn,” legt Cindi uit. “Vertidesk ként ons bedrijf en weet wat wij willen. Daar passen ze hun zit-sta oplossingen naadloos op aan. Onze investering is een goede keuze geweest. Ook nu profiteren wij nog van de topservice: is er iets kapot, dan komen ze ons de volgende dag direct helpen of plaatsen ze zelfs een nieuw bureau als dat nodig is.”

Persoonlijke begeleiding

Naast zit-sta bureaus neemt Dopper ook verschillende soorten stoelen af bij Vertidesk. “Toen alle meubels op ons kantoor werden geplaatst, kwamen ze ook persoonlijk uitleg geven. Aan al onze medewerkers. Zo wist iedereen hoe hij of zij het bureau aan kon passen. En de eerste reacties waren heel positief! Wij hebben een zeer laag ziekteverzuim. Medewerkers die voorheen kampten met fysieke klachten, ondervinden daar tijdens werktijd veel minder hinder van omdat ze hun werkplek flexibel personaliseren,” besluit Cindi.

Bent u benieuwd hoe de zitoplossingen van Vertidesk uw werkomgeving vitaler maken? Neem dan hier contact met ons op of vraag direct een gratis proefplaatsing aan!

Dopper zit sta bureau
[g5plus_breadcrumbs align="text-center"]