Op zoek naar een ergonomische actieve zitoplossing? De vernieuwende 3D-ergonomie van Aeris en de Swopper zetten nieuwe normen. Zo ervaren gebruikers meer gezondheid, meer motivatie en meer productiviteit.

Welke zitoplossing is geschikt voor mij?

Waarom kiezen voor een nieuwe actieve zitoplossing?

Vertidesk staat voor de vitale werkomgeving. Daar maakt ergonomisch en actief zitten een essentieel onderdeel vanuit. Het hoofddoel is het stimulieren van meer beweging en het voorkomen van lichamelijke klachten. Vanuit een een onderzoek van instituut (Yougov) in Duitsland, blijkt dat 41% van de kantoorwerkers wel eens last heeft van rugklachten. Daarom wordt het steeds belangrijker om te letten op de juiste werkhouding. Zo is juiste ondersteuning en stimulatie van actief zitten essentieel. Daarbij draait alles om de ontlasting van de tussenwervel schijven. Verder is het de bedoeling dat de bloedcirculatie bevorderderd wordt en afknellingen dus worden tegen gegaan. Uiteindelijk is voor ergonomisch zitten een bewegingstechniek nodig, om als gebruiker maximale bewegingsvrijheid te hebben. De actieve zitoplossingen van Aeris helpen hierbij!

Zo staat Aeris bekend om productiviteit verhogend zitmeubilair. Sinds 1997 heeft Aeris een missie, het zitten en staan op het werk te revolutioneren. De filosofie is zo simpel als doeltreffend: meer beweging! Gebruikers van Aeris zitoplossingen ervaren meer gezondheid, meer motivatie en meer productiviteit.

Vrijblijvend een actieve zitoplossing voor 3 weken proberen?