fbpx
vertidesk-totaaloplossing-zit-staan-tafel-kopen

Totaal inrichting

De basis van een ergonomische totaal inrichting.

VERTIDESK™ De basis van een ergonomische totaal inrichting

Onze zit-sta bureaus vormen de spil in een uitgekiende totaaloplossing om de Office Wellness op uw kantoor te verhogen. Waarin wij ergonomisch meubilair, materialen, kleuren, licht en geluid toepassen. Op korte termijn verhogen wij de bedrijfsdynamiek en de prestaties van de werknemers. En op lange termijn helpen wij daar chronische klachten zoals lichaam-stress, hoofd- en rugpijn, RSI, mee voorkomen. Een vrijblijvend Plan van Aanpak dat volledig op uw behoefte aansluit? Neem dan gerust contact met ons op.

Advies bij uw project van totaal inrichting

Starten maar!

Wat anderen zeggen over Vertidesk

Jacqueline Kroezen

De Vertidesk zit-sta tafels passen uitstekend in ons Vitaliteits-programma. Het levert een goede bijdrage aan het werkplezier en de effectiviteit van onze medewerkers. De kosten vielen ons reuze mee.

Jacqueline Kroezen
HR Adviseur Peijnenburg

Irma Hackfoort

Ik werkte 25 jaar geleden voor VNU, uitgever van Tijdschriften
Het ziekteverzuim bij het weekblad Libelle kon worden teruggebracht door het toepassen van Zit-Sta werkplekken.
In die tijd een zeldzaam verkrijgbare en kostbare werkplek.
De investering betekende een behoorlijke verbetering in productie van tijdschriften, en werd organisatiebreed toegepast.

Irma Hackfoort
Facilitair Manager

Waarom kiezen voor kantoorinrichting met VERTIDESK™ ?

Wellicht bent u van plan om een nieuwe bedrijfsruimte te betrekken of om een interne verbouwing te starten. Daarbij gaat het vaak om een eenmalige actie voor de langere termijn. Doordat de normale werkzaamheden van uw organisatie gewoon doorlopen, is er vaak beperkte tijd beschikbaar. Daarbij is het van belang om als projectinrichter u zoveel mogelijk te ontzorgen. Uiteindelijk zal het gewenste doel gehaald moeten worden binnen de gestelde termijn en budget.

Vertidesk heeft ruim 25 jaar ervaring als het gaat om projecten met totaal inrichting. Hoe klein of groot het project is, we helpen graag.

Advies bij uw project van totaal inrichting

contact-jisk-vertidesk-nederland

Meer weten?