fbpx
Jisk-OTENTIC-DESIGN

OTENTIC DESIGN

Bijzondere eigentijds meubilair

Bijzonder eigentijds meubilair vervaardigd in ontwikkelingsgebieden, vanuit de Social Return gedachte. Zo voelt Otentic Design verbondenheid met de mens en de natuur. Zowel in het ontwerp, als productie van de meubels en accessoires komt de unica uit verre landen, waaronder India naar voren.

De timmermannen van Otentic dragen op basis van Social Return bij aan de bijzondere meubels. Duurzaamheid en herwaardering van bestaande materialen staan bij Otentic Design hoog in het vaandel. Te denken valt aan houten materiaal uit treinwagons dat opnieuw kan worden toegepast in design houten kasten. Het doel hierbij is een beter milieu en meer welvaart voor de mensen die bijdragen aan het bedrijf.

Zie hieronder een greep uit het assortiment van Otentic Design.

Vraag offerte aan!

Authentiek

Wat anderen zeggen over Vertidesk

Irma Hackfoort

Ik werkte 25 jaar geleden voor VNU, uitgever van Tijdschriften
Het ziekteverzuim bij het weekblad Libelle kon worden teruggebracht door het toepassen van Zit-Sta werkplekken.
In die tijd een zeldzaam verkrijgbare en kostbare werkplek.
De investering betekende een behoorlijke verbetering in productie van tijdschriften, en werd organisatiebreed toegepast.

Irma Hackfoort
Facilitair Manager

Jacqueline Kroezen

De Vertidesk zit-sta tafels passen uitstekend in ons Vitaliteits-programma. Het levert een goede bijdrage aan het werkplezier en de effectiviteit van onze medewerkers. De kosten vielen ons reuze mee.

Jacqueline Kroezen
HR Adviseur Peijnenburg
contact-jisk-vertidesk-nederland

Meer weten?